Υγιεινά σνακ

Βουτυρώδης Ασούρα

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για την Ashura με βούτυρο;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα, ας βάλουμε τα ξερά όσπρια σε νερό το προηγούμενο βράδυ. 🍼 (Ή βράζουμε όλα τα αποξηραμένα όσπρια σε ξεχωριστή κατσαρόλα.)
  2. Αν δεν το έχετε βάλει από το προηγούμενο βράδυ, βράζετε τα όσπρια σε ξεχωριστά μπολ και αφαιρείτε τους αφρούς που αναδύονται, ρίχνετε δύο φορές το νερό και το φρεσκάρετε.
  3. Έπειτα, κόβουμε τα αποξηραμένα φρούτα σε κύβους και τα βάζουμε σε ένα μπολ γεμάτο ζεστό νερό και τα αφήνουμε να περιμένουν.
  4. Ενώνουμε τα ξερά όσπρια βρασμένα σε χωριστά σημεία σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το βούτυρο και μαγειρεύουμε. 🥘 (και μην ξεχάσετε να προσθέσετε νερό αν το νερό είναι χαμηλό).
  5. Βάζουμε τα γαρίφαλα σε μια μικρή καφετιέρα και τα βράζουμε για 15 λεπτά, στραγγίζουμε το νερό και το ρίχνουμε στα όσπρια.
  6. Τέλος, στραγγίζουμε τα φρούτα και βάζουμε στα όσπρια το γάλα, την κρυσταλλική ζάχαρη και αν θέλουμε τα μπαχαρικά και τα βράζουμε για 10-15 λεπτά περίπου.
  7. Στη συνέχεια χωρίζουμε την ασούρα μας σε μπολάκια και όταν κρυώσει ελαφρώς διακοσμούμε όπως θέλουμε. 🍕 (Μην ξεχάσετε να προσθέσετε νερό καθώς μειώνεται το νερό της σούπας!!!!!).

Συνταγή Ashura με βουτυρόκρεμα Συνταγή με φωτογραφία

Βουτυρώδης ΑσούραΒουτυρώδης Ασούρα
Βουτυρώδης ΑσούραΒουτυρώδης Ασούρα
Βουτυρώδης ΑσούραΒουτυρώδης Ασούρα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button