Υγιεινά σνακ

Γερμανικό κέικ με μερίδες κακάο

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή για γερμανική πίτα με μερίδα κακάο;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά, παίρνουμε τα υλικά σε ένα μπολ και αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τη ζύμη μας, όπως είπα στη συνταγή, προσθέτουμε την ποσότητα του αλευριού σταδιακά. 🍪 Το κόλπο είναι να ζυμώσετε καλά τη ζύμη για να ζυμώσει καλά.
  2. Μετά το βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη ή σακούλα και ένα πανί πάνω (άκουσα τον φούρνο μου στους 50 βαθμούς από πριν, τον κράτησα στον φούρνο για 40-45 λεπτά να ζυμωθεί), ας φτιάξουμε το δικό μας κρέμα μέχρι να ζυμωθεί η ζύμη.
  3. Για να ετοιμάσω την κρέμα μου, παίρνω τα υλικά στην κατσαρόλα μου, τα ανακατεύω να μην μείνουν σβώλοι και τα ανακατεύω μέχρι να πάρουν μια συνοχή. 🧂 Αφού ψηθεί, προσθέτουμε τη βανίλια και την αφήνουμε σε μια γωνία να κρυώσει. 🍾 Αφού κρυώσει προσθέτουμε τη σαντιγί και χτυπάμε για 3 λεπτά.
  4. Αφού ζυμωθεί η ζύμη, την ξαναζυμώνουμε να πάρει τον αέρα της, τη χωρίζουμε σε μικρά ίσα κομμάτια και την τυλίγουμε. 🍰 Σκεπάζουμε το ταψί μας με λαδόκολλα, το σκεπάζουμε με ένα σακουλάκι, το αφήνουμε να ζυμωθεί ξανά για 15 λεπτά και μετά το ψήνουμε για 25-30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς. 🍼 Ας μαγειρέψουμε ελεγχόμενα, ο χρόνος ψησίματος διαφέρει από φούρνο σε φούρνο.
  5. Αφού κρυώσουν τα κέικ μας τα κόβουμε στη μέση και απλώνουμε την κρέμα μας, μπορείτε να βάλετε και μια μπανάνα ή φράουλα ανάμεσα, εγώ βάζω μια μπανάνα. 🥨 Μπορείτε να διακοσμήσετε και να σερβίρετε όπως θέλετε. 🍛 Καλή όρεξη ☺️.

Γερμανική συνταγή για κέικ με μερίδα κακάο με φωτογραφία

Γερμανικό κέικ με μερίδες κακάοΓερμανικό κέικ με μερίδες κακάο
Γερμανικό κέικ με μερίδες κακάοΓερμανικό κέικ με μερίδες κακάο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button