Εύκολες συνταγέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγές για μπισκότα

Κατασκευή Ρεβάνη

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για Ρεβάνι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα θα φτιάξουμε το σερμπέτι μας. 🎂 Για να καραμελώσει το σερμπέ μας, ρίχνουμε τη ζάχαρη στη ατσάλινη κατσαρόλα και τη λιώνουμε σε ζάχαρη σε μέτρια φωτιά.
Όταν η ζάχαρη γίνει καραμέλα, προσθέτουμε το νερό. 🍣 Όταν προσθέτετε νερό, η ζάχαρη μπορεί να γίνει σκληρή, συνεχίστε να ανακατεύετε χωρίς να ανησυχείτε, θα βρεθεί στο νερό μόλις την ανακατέψετε. 🥟 Τέλος, στύβουμε το χυμό από μισό λεμόνι στο σιρόπι μας. 🍪 Αφού βράσει για άλλα 5 λεπτά, το κατεβάζουμε από την εστία και το αφήνουμε να κρυώσει. 🍉 Εν τω μεταξύ ρυθμίζουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς. 🍭 Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τα αυγά μας σε ένα βαθύ μπολ και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ασπρίσουν και να έχουν μια κρεμώδη υφή. 🍼 Στη συνέχεια ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια σε ξεχωριστό μπολ.
Προσθέστε το γιαούρτι, το σιμιγδάλι και το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια ανακατεμένα σε ξεχωριστό μπολ πάνω από τα αυγά και τη ζάχαρη, που έχουν κρεμώδη σύσταση. 🥛 Τέλος προσθέτουμε τις τριμμένες φλούδες πορτοκαλιού μας και χτυπάμε για 5 λεπτά. 🍔 Το αδειάζουμε ομοιόμορφα στο λαδωμένο μας πυρέξ και το βάζουμε στο φούρνο μας που έχει προθερμανθεί στους 180 βαθμούς. 🍾 Αφού βγει το βουτάμε ελαφρά σε λίγα σημεία με μια οδοντογλυφίδα και περιχύνουμε το σιρόπι μας. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί και μετά το απολαμβάνουμε. Να εχεις μια ωραια μερα 🙂

Ρεβάνη 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button