Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για μπισκόταΥγιεινά σνακ

Κέικ φράουλα

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για φρέσκο ​​κέικ φράουλας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αρχικά, χτυπάμε 2 πακέτα σαντιγί με 2 δάχτυλα που λείπει το γάλα από 2 ποτήρια νερό και τη βάζουμε στο ντουλάπι. 🍔 Στη συνέχεια φτιάχνεται το παντεσπάνι.
Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε το παντεσπάνι μια μέρα πριν και να το βάλετε στο ψυγείο.
Τα αυγά και το ζεστό νερό ανακατεύονται και αφρίζονται.
Η ζάχαρη προστίθεται σιγά σιγά στο καλά διογκωμένο γουδί και ταυτόχρονα ανακατεύεται συνεχώς. 🥥 Αφού προστεθεί η ζάχαρη, χτυπιέται για άλλα 5-6 λεπτά και από την άλλη, το αλεύρι, το άμυλο, το μπέικιν πάουντερ και η βανίλια κοσκινίζονται σε ξεχωριστό μπολ και είναι έτοιμα.
Το κονίαμα που αφρίζει καλά μπαίνει σε ένα μεγάλο μπολ και τα κοσκινισμένα υλικά προστίθενται σιγά σιγά και ανακατεύονται με μια σπάτουλα από πάνω προς τα κάτω. 🍋 τα αυγά γίνονται χωρίς να ξεφουσκώνουν. 🥘 Αδειάζουμε σε φόρμα με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 30-35 λεπτά. 🍛 Η πόρτα του φούρνου δεν ανοίγει ποτέ και ψήνεται όταν φουσκώσει και ροδίσει καλά. 🍝 Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με την ποσότητα γάλακτος και τη μαργαρίνη γραμμένη πάνω και τη βάζουμε στο ψυγείο. 🥘 Το κρύο παντεσπάνι αφαιρείται από τη φόρμα. 🍡 Μπορεί να χωριστεί σε 2 ή 3 ανάλογα με τη ζήτηση. 🍎 Κόψτε ένα μεγάλο μπολ με φράουλες σε μικρά κομμάτια. 🥂 Περνάμε 2 πακέτα σοκολάτα γάλακτος από το rondo. Απλώνουμε καλά την κρέμα ζαχαροπλαστικής στον πρώτο όροφο σε ίσες ποσότητες. Απλώνουμε πάνω τις ψιλοκομμένες φράουλες, αλείφουμε σαντιγί και πασπαλίζουμε τη μισή σοκολάτα που περάσαμε από το rondo. Ας πάρουμε τον δεύτερο όροφο και επαναλάβουμε την ίδια διαδικασία. Τέλος, μπορείτε να απλώσετε από πάνω όλη τη σαντιγί καλύπτοντας όλες τις πλευρές και να διακοσμήσετε με φράουλες και σοκολάτες όπως θέλετε. Καλή όρεξη ????

Συνταγή φρέσκο ​​κέικ φράουλα με φωτογραφία

Κέικ φράουλα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button